De duurzame voordelen van LED-verlichting: Duurzaamnieuws.
De verlichting in veel Nederlandse huizen is nog lang niet zo duurzaam of energiebesparend als veel mensen denken. Ondanks het gloeilamp-verbod uit 2009 kun je nog steeds gloeilampen kopen (er zit een maas in de wet) en veel huishoudens maken hier gebruik van. Verder stappen mensen pas over op andere verlichting als de lampen echt stuk gaan en kiezen ze dan bovendien vaak nog steeds niet de meest energiezuinige en duurzame verlichting die er te krijgen is. Waarom is het voor veel consumenten zo lastig om over te stappen op LED-verlichting? En wat zijn de voordelen als je het wél doet? De experts van Lampenonline.com zetten het op een rij Het eerste waar veel mensen zich zorgen over maken als ze denken aan overstappen op LEDs is de lichtkleur. De eerste generatie LEDs had meestal een koud-witte of zelfs blauwige tint, waardoor het licht bijzonder ongezellig was. Het licht was daardoor niet geschikt om binnenshuis te gebruiken en werd daarom ook maar weinig gebruikt. Gelukkig is dat in de loop der jaren anders geworden: moderne LED-verlichting is ook te krijgen in warm-witte en gelige tinten, die sterk lijken op de ouderwetse gloeilamp verlichting. Daardoor merk je vrijwel geen verschil meer in lichtkleur en is het huis gewoon gezellig met LED-verlichting. Zo heb je tegenwoordig ook prachtige hanglampen met LED-verlichting.

Wat gold voor de lichtkleur, gold in eerste instantie ook voor de lichtsterkte. LEDs zijn vele malen efficiënter in het omzetten van stroom naar licht, waardoor de lichtproductie beter is. Met als gevolg dat de eerste generatie LED-verlichting behoorlijk fel was afgesteld en eigenlijk het effect had alsof je een kleine schijnwerper installeerde. Ook dit probleem is ondertussen allang verholpen: je kunt ze nu kopen met allerlei verschillende lichtsterktes, wat aangegeven staat in de hoeveelheid lumen die de lamp verspreid. led lampen kopen

Aanschaf van de lamp

LEDs zijn relatief duur in aanschaf: een goede LED-lamp kost al snel 10 euro. Terwijl je voor een gloeilamp maar zo’n 70 cent betaalde! Is het dan wel zo voordelig om over te stappen op LED-verlichting, als je er zoveel meer voor betaalt? Jazeker, want een LED-lamp gaat vele malen langer mee. Gemiddeld moet je een gloeilamp ongeveer 50 keer vervangen voordat je eerste LED-lamp aan vervanging toe is. Een simpele rekensom laat zien dat een LED-lamp dus ook in aanschafprijs over de langere termijn flink goedkoper is!

Duurzaamheid

De belangrijkste vraag over LED verlichting is natuurlijk: hoe duurzaam is LED-verlichting nu eigenlijk? Hoeveel stroom kun je besparen met een LED-lamp ten opzichte van een gloeilamp? Een gemiddelde LED-lamp gebruikt ongeveer 5 Watt per uur, terwijl een gloeilamp 60 Watt gebruikte. Per uur is dit dus een verschil van 55 Watt. Dat lijkt weinig, maar als je het gaat berekenen hoeveel dat per jaar is bij gemiddeld gebruik en dezelfde stroomkosten, levert dit een verschil op van ongeveer 25 kWh per jaar! Oftewel een slordige €5,- per lamp per jaar.

Milieubelasting

Wanneer je per lamp zo’n 25 kWh per jaar kunt besparen op je stroomgebruik, ga dan eens tellen hoeveel lampen je eigenlijk hebt in huis. De besparing kan behoorlijk oplopen wanneer je meerdere lampen vervangt voor LED-verlichting. Dit zorgt voor een flinke verlichting van de milieubelasting die jouw huishouden oplevert. Door de duurzaamheid, zuinigheid en efficiëntie van LED-verlichting kun je niet alleen een boel geld besparen, maar is het ook nog eens een flinke lastenverlichting voor het milieu.

We zagen dat de reden dat mensen niet zo snel overstappen op LED-verlichting vooral wordt veroorzaakt door vooroordelen, afkomstig van de problemen die de eerste generaties LED-verlichting hadden. Ook de relatief hoge aanschafprijs is vaak een drempel, omdat het best wat geld kost om in één keer over te stappen naar LED-verlichting in je huis. Toch laat een eenvoudige rekensom zien dat je, dankzij de besparing op stroomkosten en de langere levensduur, op vrij korte termijn deze uitgaven terugverdient. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om geleidelijk over te stappen op LED-verlichting, want je hoeft echt niet meteen álle lampen in huis te vervangen. Ga je over op LED-verlichting, dan is dat hoe dan ook een goede keus voor je portemonnee én voor het milieu!

Led verlichting voor groothandelsprijzen
Wij zijn uw LED leverancier in diverse soorten LED lampen en LED armaturen van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren LED lampen met minimaal 2 jaar garantie oplopend tot wel 5 jaar garantie!
Omdat wij al enige tijd meedraaien in de LED sector, hebben wij ons gespecialiseerd op LED producten waar vanuit de consument vraag naar is. Zo leveren wij Dimbare R7S led lampen, Dimbare GU10 LED spots met flame kleur, Led panelen, E14 en E27 filament lampen en Auto sensor LED lampen.
In ons assortiment hebben wij diverse soorten LED lampen in de warmste 1800K Ultra flame, 2200K Flame, 2300K Flame en 2500K Halogeen lichtkleuren. Uiteraard leveren wij ook producten met de standaard 2700K warm wit, 3000K warm wit, 4000K Neutraal wit en 5000k+ daglicht/puur witte lichtkleuren. led lampen

LED lampen kopen GU10, E27, E14, G4, Inbouw spots Dimbaar!
Getled verlichting is een webwinkel waar u zuinige ledlampen online tegen betaalbare prijzen kunt kopen. Bij Getled vindt u een ruim assortiment ledverlichting, waardoor u eenvoudig de juiste lampen vindt. Ook voor advies of een besparingsindicatie staat Getled voor u klaar. Bij Getled kunt u terecht met al uw vragen over ledverlichting. Wij staan u elke werkdag van 9 tot 5 te woord per mail en chat. Is er onverhoopt een lamp defect? Dan kunt u rekenen op een soepele retourservice zodat u zo snel mogelijk weer licht in huis heeft! Op deze manier heeft Getled in een paar jaar tijd vele klanten mogen helpen aan duurzame lampen en daardoor veel positieve reviews ontvangen. Bij Getled kunt u ook zelf berekenen hoe snel uw investering in ledverlichting terugverdiend is met de besparingscalculator. Daarnaast biedt Getled uitgebreide betaalmogelijkheden en uitstekende leveringscondities. U kunt bij ons vooruit betalen, via Ideal, Paypal of achteraf betalen via Afterpay. Belgische klanten kunnen ook terecht bij Getled via de Mistercash betaalmethode. Uw bestelling wordt doorgaans de volgende dag nog bezorgd tenzij anders wordt aangegeven. Bestellingen boven de 75 euro in Nederland worden altijd gratis bezorgd!

LEDw@re.nl De voordelen van led verlichting Ledware uw zaak voor led verlichting.
De voordelen van Ledlampen. Ledware beschikt over een breed assortiment voor licht in de woonkamer, maar we leveren ook Led verlichting badkamer, led verlichting keuken en led tuin verlichting. We krijgen van klanten vaak de vraag waarom ze voor dit type lamp zouden moeten kiezen.

Hoe lang gaat led verlichting mee Veel gestelde vragen FAQ.
Vraag en antwoord. Hoe lang gaat led verlichting mee. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij defect gaat. Vaak komen we op verpakkingen van ledverlichting tegen dat deze zeker 30.000 tot 50.000 uur zou moeten meegaan. bewakingscamera plaatsen
solar verlichting
solar verlichting buiten
solar verlichting tuin
huisnummer verlichting solar
solar schutting verlichting
beste solar verlichting tuin
solar huisnummer verlichting
solar verlichting intratuin
verlichting tuin solar
o daddy solar verlichting
tuinbeelden met solar verlichting
hubo solar verlichting
solar schutting verlichting kruidvat
wat is solar verlichting
led verlichting tuin solar
solar led verlichting voor buiten
solar verlichting ikea
balkon verlichting solar
jysk solar verlichting
led verlichting solar
solar dakgoot verlichting
solar led verlichting tuin
solar verlichting vijver
verlicht huisnummer solar
verlichte huisnummers solar
batterij voor solar verlichting
blokker solar verlichting
brico solar verlichting
coolblue solar verlichting
huisnummer met solar verlichting
led verlichting buiten solar
oplaadbare batterijen voor solar verlichting
oprit verlichting solar
praxis solar verlichting
solar huisnummer verlichting rvs
solar led verlichting
solar led verlichting buiten
solar schutting verlichting action
solar verlicht naambord
solar verlichting action
solar verlichting tuin gamma
solar verlichting tuinhuis
solar verlichting voor buiten
terras verlichting solar
verlichte bloempot solar
verlichting buiten solar
zwembad verlichting solar
4-pack hyundai solar lantaarn verlichting extra groot formaat
aquarium verlichting jbl solar
aquarium verlichting jbl solar voor 2m bak
buiten led verlichting solar
buiten verlichting led solar
buitenmuur verlichting solar
conrad solar verlichting
euroshop solar verlichting
groenrijk solar verlichting tuin
haaks solar verlichting
hoe werkt solar led verlichting
huisnummer verlichting led solar
lantaarnpaal solar verlichting tuin
led solar tuin lamp verlichting 13x8x15cm
led solar verlichting brico
led solar verlichting lantaarn
lucide solar verlichting
mijn solar verlichting gaat niet
nieuwste solar verlichting
oplaadbare batterijen voor solar verlichting aa 500mah 3 2v
platinum solar verlichting
smartwares verlichting solar
smartwares verlichting solar handleiding
solar buitentafel verlichting
solar carrefour verlichting
solar led tuin verlichting
solar led verlichting amazon
solar pir buiten verlichting
solar sfeer verlichting
solar terras verlichting
solar tuintafel verlichting
solar verlichting 50m
solar verlichting bokaal
solar verlichting brico turnhout
solar verlichting buitenmuur
solar verlichting deals
solar verlichting hubo
solar verlichting koppelen
solar verlichting li ion batterij
solar verlichting lithium
solar verlichting lithium batterij
solar verlichting lutec
solar verlichting opladen
solar verlichting praxis
solar verlichting type batterijen
solar verlichting veilingen
solar verlichting welke batterij
steinel solar verlichting
the black series draadloze led solar verlichting
tuinhuis verlichting solar
solar verlichting
solar verlichting buiten
solar verlichting tuin
huisnummer verlichting solar
solar schutting verlichting
beste solar verlichting tuin
solar huisnummer verlichting
solar verlichting intratuin
verlichting tuin solar
o daddy solar verlichting
tuinbeelden met solar verlichting
hubo solar verlichting
solar schutting verlichting kruidvat
wat is solar verlichting
led verlichting tuin solar
solar led verlichting voor buiten
solar verlichting ikea
balkon verlichting solar
jysk solar verlichting
led verlichting solar
solar dakgoot verlichting
solar led verlichting tuin
solar verlichting vijver
verlicht huisnummer solar
verlichte huisnummers solar
batterij voor solar verlichting
blokker solar verlichting
brico solar verlichting
coolblue solar verlichting
huisnummer met solar verlichting
led verlichting buiten solar
oplaadbare batterijen voor solar verlichting
oprit verlichting solar
praxis solar verlichting
solar huisnummer verlichting rvs
solar led verlichting
solar led verlichting buiten
solar schutting verlichting action
solar verlicht naambord
solar verlichting action
solar verlichting tuin gamma
solar verlichting tuinhuis
solar verlichting voor buiten
terras verlichting solar
verlichte bloempot solar
verlichting buiten solar
zwembad verlichting solar
4-pack hyundai solar lantaarn verlichting extra groot formaat
aquarium verlichting jbl solar
aquarium verlichting jbl solar voor 2m bak
buiten led verlichting solar
buiten verlichting led solar
buitenmuur verlichting solar
conrad solar verlichting
euroshop solar verlichting
groenrijk solar verlichting tuin
haaks solar verlichting
hoe werkt solar led verlichting
huisnummer verlichting led solar
lantaarnpaal solar verlichting tuin
led solar tuin lamp verlichting 13x8x15cm
led solar verlichting brico
led solar verlichting lantaarn
lucide solar verlichting
mijn solar verlichting gaat niet
nieuwste solar verlichting
oplaadbare batterijen voor solar verlichting aa 500mah 3 2v
platinum solar verlichting
smartwares verlichting solar
smartwares verlichting solar handleiding
solar buitentafel verlichting
solar carrefour verlichting
solar led tuin verlichting
solar led verlichting amazon
solar pir buiten verlichting
solar sfeer verlichting
solar terras verlichting
solar tuintafel verlichting
solar verlichting 50m
solar verlichting bokaal
solar verlichting brico turnhout
solar verlichting buitenmuur
solar verlichting deals
solar verlichting hubo
solar verlichting koppelen
solar verlichting li ion batterij
solar verlichting lithium
solar verlichting lithium batterij
solar verlichting lutec
solar verlichting opladen
solar verlichting praxis
solar verlichting type batterijen
solar verlichting veilingen
solar verlichting welke batterij
steinel solar verlichting
the black series draadloze led solar verlichting
tuinhuis verlichting solar

solar verlichting
solar verlichting buiten
solar verlichting tuin
huisnummer verlichting solar
solar schutting verlichting
beste solar verlichting tuin
solar huisnummer verlichting
solar verlichting intratuin
verlichting tuin solar
o daddy solar verlichting
tuinbeelden met solar verlichting
hubo solar verlichting
solar schutting verlichting kruidvat
wat is solar verlichting
led verlichting tuin solar
solar led verlichting voor buiten
solar verlichting ikea
balkon verlichting solar
jysk solar verlichting
led verlichting solar
solar dakgoot verlichting
solar led verlichting tuin
solar verlichting vijver
verlicht huisnummer solar
verlichte huisnummers solar
batterij voor solar verlichting
blokker solar verlichting
brico solar verlichting
coolblue solar verlichting
huisnummer met solar verlichting
led verlichting buiten solar
oplaadbare batterijen voor solar verlichting
oprit verlichting solar
praxis solar verlichting
solar huisnummer verlichting rvs
solar led verlichting
solar led verlichting buiten
solar schutting verlichting action
solar verlicht naambord
solar verlichting action
solar verlichting tuin gamma
solar verlichting tuinhuis
solar verlichting voor buiten
terras verlichting solar
verlichte bloempot solar
verlichting buiten solar
zwembad verlichting solar
4-pack hyundai solar lantaarn verlichting extra groot formaat
aquarium verlichting jbl solar

Led Industrieverlichting

In ons assortiment vindt u vrijwel alle soorten inbouwspots, losse areas, inbouwsets en accessoires voor uw inbouwspot zoals dimmers, trafo’s inbouwarmaturen en aansluitmateriaal om de inbouwspot te installeren. Voor buiten en in de badkamer zijn de MR16 spots het meest geschikt (plafondspot). Led inbouwspots kennen een langere levensduur waardoor u deze minder vaak hoeft te vervangen.

Led inbouwspots worden niet warm waardoor u niet meer uw vingers brand name. De meeste inbouwspots in ons assortiment zijn goed dimbaar fulfilled onze led dimmers. Led Tl Lamp ruime keuze De meeste inbouwspots zijn kantelbaar waardoor u zelf eenvoudig de richting van het licht kunt wijzigen – led spots badkamer. De grootste deel van de bovenstaande areas is niet dimbaar, de inbouwspot sets in ons assortiment zijn echter wel allemaal dimbaar.

Verduurzamen Met Led Verlichting

Heeft u nog geen area kunnen vinden die aan uw wensen voldoet, weet u niet zeker welk product geschikt is of heeft u nog vragen over een bepaald spot? Neem dan even contact op en u krijgt altijd binnen n werkdag een antwoord op uw vraag. Het is geen geheim meer dat je satisfied LED verlichting duurzame en energiezuinige verlichting in huis haalt – led spots dimbaar.

De inbouw LED area is een juweel voor iedere ruimte, waarbij de mogelijkheden vrijwel eindeloos lijken te zijn – tl armaturen – led spot dimbaar. En omdat LED verlichting zoveel langer mee gaat dan iedere andere vorm van verlichting, hoef je de inbouwspots niet steeds te vervangen. Soms heb je veel licht nodig en op andere momenten is gedimde sfeerverlichting beter op zijn plaats.

Tl Verlichting Badkamer Armaturen Badkamer Kopen

Kan Ik Een Led Lamp Vaker In- Of Uitschakelen?

Hiermee bepaal je eenvoudig de lichtsterkte, bijvoorbeeld veel licht in de ochtend en zachte sfeerverlichting in de avond (led inbouwspots dimbaar).. led tl buis.

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.